lunes, 25 de mayo de 2009

Nou accés a la C17 entre Pla d’en Coll i Mas Rampinyo


Si quieres ver la imagen en grande, clica en ella.

A partir de demà, 26 de maig, quedarà obert l'accés al trànsit al barri de Mas Rampinyo des del Pla d'en Coll a través d'un pas provisional, ubicat a la confluència del carrer Castelló amb Pla de Matabous. En aquesta zona s’està construint una de les dues rotondes que estan previstes sobre la carreretera nacional al seu pas pel muncipi. Els vehicles i autobusos de línia que circulin en sentit La Llagosta que vulguin canviar de sentit o dirigir-se cap a Mas Rampinyo hauran de desviar-se provisionalment pel carrer Castelló. En aquest punt una cruïlla semaforitzada permetrà fer el gir.

Amb l'obertura d'aquest nou tram s'elimina el pas provisional que fins ara estava situat al costat de la passarel·la elevada de vianants (prop de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra).

Els camions que vulguin fer la mateixa maniobra hauran de girar pel carrer Segre i dirigir-se pel carrer del Mig del polígon industrial Pla d’en Coll fins arribar als semàfors del carrer Castelló.

Els operaris de Corsán-Corviam, encarregada de les obres, continuen treballant en la urbanització d’aquesta rotonda a l'alçada del carrer Castelló. La previsió de l’empresa és que tots els vehicles puguin incorporar a la rotonda directament, sense fer el gir al carrer Castelló, en aproximadament deu dies. Els treballs de senyalització a l’interior del túnel estan a punt d’enllestir-se i permetran, a la segona quinzena de juny, el trànsit pel nou vial soterrat.

A principi de juny està prevista també l’inici dels treballs d’instal·lació de la nova passarel·la per a vianants que substituirà l’actual i que connecta la zona de La Rasa amb el polígon industrial Pla d’en Coll.

No hay comentarios: