martes, 26 de mayo de 2009

Nou servei de recollida d’oli domèstic usat als barris de Can Sant Joan i Can Cuiàs


L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat a la darrera Junta de Govern Local un conveni de col·laboració amb el Consorci per a la gestió de residus del Vallès Occidental per posar en marxa un servei de recollida d’oli domèstic. Aquest projecte s’iniciarà amb una prova pilot d’un any de durada als barris de Can Sant Joan i Can Cuiàs.

La recollida es farà mitjançant uns contenidors específics de color taronja instal·lats a la plaça Bosc, carrer Reixagó, plaça Nicaragua, carrer del Molí (Can Sant Joan) i dos als accessos de vianants del Centre Comercial de Can Cuiàs. En aquests contenidors els veïns i veïnes podran dipositar ampolles de plàstic plenes d’oli usat. Per omplir aquests recipients còmodament es repartiran uns embuts. Els interessats es podran fer amb un a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 37-43) i al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, s/n).


Els veïns i veïnes de Can Sant Joan i Can Cuiàs rebran en les propers setmanes un fulletó informatiu on s’explica el per què de la importància de reciclar aquest producte i el funcionament del nou servei.

1 comentario:

Anónimo dijo...

crec que els contenidors de la foto no són els que hi ha al carrer...