jueves, 21 de mayo de 2009

NOTA DE PREMSA E.F. MONTCADA

.
.
Davant de l’anunci del C.D.Montcada de formar un nou equip juvenil per a la propera temporada, des de l’Escola de Fútbol Montcada volem manifestar la nostre total disconformitat a aquesta decisió.

Fa 4 anys, per acord pres per les Juntes Directives del C.D.Montcada i la E. F. Can Sant Joan Blaugrana, i sota l’auspici del nostre Ajuntament, va néixer l’E.F.Montcada, amb la finalitat d’unificar tot el fútbol base de la nostra ciutat i amb la missió de donar l’oportunitat a tots els nens i joves de Montcada que ho volguessin la possibilitat de jugar a fútbol. La decisió anunciada del CD Montcada trenca de soca-rel l’esperit d’aquell acord.

Per altre banda el C.D.Montcada vol formar aquest nou equip majoritàriament amb jugadors que actualment formen part de la nostra Escola. Considerem que s’aprofita de la formació rebuda a la EFM per aquests jugadors, gràcies al treball i dedicació de molta gent, d’una manera totalment deslleial i una falta de respecte envers L’ESCOLA.

També ens sorprèn que el CD Montcada pugui destinar un important pressupost a aquest nou equip, tenint en compte quina és la seva situació econòmica i l’indispensable suport Institucional que està rebent.

Una de les prioritats esportives de l’EFM és la d’aconseguir millorar la categoria del nostre Juvenil A. Per aconseguir aquest objectiu sempre hem estat oberts a rebre l’ajut, consells i recomanacions dels qui persegueixen aquest mateix repte. Hi així ho varem fer saber als responsables del CD Montcada en el seu moment.

La seva decisió ha estat manifestar la seva voluntat de crear un nou juvenil, aprofitant-se de la feina feta en els últims anys per l’EFM, creant un greu precedent en el mon futbolístic local i trencant els acords que fa 4 anys ells mateixos van prendre de manera voluntària.

Malgrat tot, des de l’EFM reafirmem el nostre compromís de continuar treballant desinteressadament per donar la millor formació possible a tots els nens i joves de la ciutat que vulguin jugar a futbol i continuarem col·laborant amb tots aquells clubs i institucions de la nostre ciutat en l’àmbit esportiu sempre des del respecte mutu.



JUNTA DIRECTIVA E.F.MONTCADA

Montcada, 18 de maig de 2009

No hay comentarios: