miércoles, 13 de mayo de 2009

Obert el vial que creua la C17 en els dos sentits de circulació

Des d’ahir al vespre estan oberts al trànsit els dos sentits de circulació del nou vial soterrat que creua la C17 pel polígon industrial Can Tapioles. El passat dia 20 d’abril es va obrir el vial però només en direcció Vic. A partir d’ara, els vehicles que circulin per la C17 també tindran l’opció de desviar-se pel lateral (ubicat entre el riu Ripoll i la línia de tren de Vic) per dirigir-se a la zona dels polígons industrials montcadencs (Can Tapioles, Molí d’en Bisbe, Foinvasa, La Granja i La Ferreria) i en direcció a Ripollet.

Al final del mes de maig, l'empresa Corsán-Corviam, encarregada de les obres, té prevista la urbanització d'una part de la futura rotonda sobre el túnel que es situarà a l'alçada del carrer Castelló i que facilitarà el trànsit entre Pla d'en Coll i Mas Rampinyo. Aquest nou accés eliminarà el pas provisional que s'ha instal·lat a la zona de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

A principi de juny està prevista la instal·lació de la nova passarel·la per a vianants que substituirà l’actual i que connecta la zona de La Rasa amb el polígon industrial Pla d’en Coll.

Els treballs d’asfaltat a l’interior del túnel estan a punt d’enllestir-se i permetran, en breu, el trànsit pel nou vial soterrat.

No hay comentarios: