lunes, 4 de mayo de 2009

Obertes les preinscripcions per a les escoles bressol

La preinscripció a les escoles bressol municipals i de la cooperativa comença avui, 4 de maig, i s’allargarà fins al dia 15. Les famílies interessades han de portar la documentació al centre on vulguin escolaritzar els seus fills, a excepció de les que hagin escollit el futur centre de Can Casamada, que hauran de fer els tràmits a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

L’obertura de l’escola bressol Can Casamada està prevista a començament del curs 2009-2010 però, en cas que la finalització de l’obra es retardés, els nens i nenes inscrits iniciaran el curs a l’espai de l’escola bressol Lluís Companys i s’adequarà la matrícula provisionalment a la capacitat d’aquest espai: 1 aula de 1-2 anys amb 13 places i 2 aules de 2-3 anys amb 36 places. La resta d’alumnes admesos segons el sorteig s’incorporarà un cop entri en funcionament la nova escola. Totes les escoles bressol del municipi pertanyen a la mateixa zona d’influència, és a dir, totes les famílies empadronades a Montcada i Reixac tindran la mateixa puntuació per proximitat del domicili. La llista baremada es publicarà el 22 de maig, del 25 al 27 es podran al·legar reclamacions a la llista baremada i el sorteig es farà el 28 de maig.

Montcada ofereix un total de 352 places d’escola bressol pública i de les cooperatives, de les quals 204 estan disponibles perquè la resta les ocupen els infants que passen de curs. La Regidoria d’Educació, però, podria obrir una classe més de P-1 a Camí del Bosc, a Can Cuiàs, en funció de les preinscripcions i, per tant, en comptes de 47 hi hauria 54 places disponibles.

No hay comentarios: