martes, 13 de abril de 2010

Una línia d'autobús connectarà el centre de Montcada i Reixac amb Ripollet cada hora

Una línia d'autobús connectarà el centre de Montcada i Reixac amb Ripollet cada hora
El recorregut acabarà a la plaça Lluís Companys

A partir del proper dilluns 26 d'abril Montcada i Reixac disposarà d'una nova millora al servei de transport públic. Es tracta de la línia d'autobusos 685, que uneix Montcada i Reixac amb el barri de Can Tiana de Ripollet.

Fins ara aquesta línia, antiga V11, només connectava amb el barri montcadenc de La Rasa amb una freqüència de pas de tan sols 3 cops al dia. Amb aquesta millora l'autobús passarà un total de 16 vegades en cada sentit durant tota la jornada i arribarà al centre de Montcada i Reixac.

Aquesta línia serà explotada per l'empresa Font i estarà inclosa del sistema tarifari integrat. L'autobús donarà servei de dilluns a divendres, des de les 6.30h fins a les 21.39h, i tindrà una freqüència de pas d'un cop cada hora.

A Montcada i Reixac les parades estaran ubicades a les marquesines i pals del passeig Sant Jordi, a la rambla de Països Catalans, al número 71 i sota l'autopista C33, a l'avinguda de la Ribera amb carrer Major i amb el carrer Rocamora i a la plaça Lluís Companys. La línia 685 farà un total de 8,8 quilòmetres de recorregut.
Montcada.cat

No hay comentarios: