jueves, 8 de abril de 2010

Adjudicats els estudis informatis sobre el tramvia


Plànol del tramvia proposat entre Montcada i la UAB
Foto: GISA Cerdanyola.info


El Consell d’Administració de l’empresa pública Gisa ha adjudicat els estudis informatiu i d'impacte ambiental del tramvia Montcada-Cerdanyola. En concret les adjudicacions han estat la redacció de l’estudi informatiu a l'empresa Sener, Ingeniería y Sistemas per un import de 203.300 euros i a l'empresa Entorn Enginyeria i Serveis l'estudi d'impacte ambiental, per 52.980 euros.

El futur tramvia tindrà una línia amb una longitud aproximada de 10 km entre Montcada i el campus de la UAB i disposarà d'entre 12 a 18 parades, inclosos els intercanviadors amb FGC i Rodalies-RENFE.
El nou sistema de tramvia donarà servei als nuclis existents de Montcada, Ripollet i Cerdanyola, però també zones estratègiques com el Parc Tecnològic del Valllès, el futur Centre Direccional o el campus universitari i connectarà amb la xarxa de rodalies a les estacions de Cerdanyola, Cerdanyola Universitat i la de Montcada-Ripollet (corredor de Vic) o de Montcada-Santa Maria (línia de Manresa), a més d'amb l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat en la UAB. A més, es preveu que connecti amb les actuacions futures del túnel de Montcada i el túnel d'Horta per connectar posteriorment amb la xarxa de transport públic de la ciutat de Barcelona.

No hay comentarios: