martes, 13 de abril de 2010

L'Ajuntament de Montcada i Reixac presentarà demà el projecte d'intervenció integral a La Muntanyeta de Can Sant Joan

L'Ajuntament de Montcada i Reixac presentarà demà el projecte d'intervenció integral a La Muntanyeta de Can Sant Joan als veïns i veïnes del barri en un acte que començarà a les 18.30 hores a la Sala Joan Dalmau de l'Espai Cultural Kursaal (C. Masia, 39).

La regidora dels Plans de barris de La Ribera i Can Sant Joan, Alicia Solano, i el director del projecte, Albert Barenys, seran els encarregats d'exposar les actuacions que es duran a terme enguany a La Muntanyeta gràcies a la Llei de barris.

Prèviament a l'acte de demà, ahir es va reunir la Comissió local de seguiment del projecte d'intervenció integral. La trobada va servir perquè la representació municipal expliqués als membres del teixit social que hi formen part quines actuacions es preveu poder executar enguany i per intercanviar impressions sobre el desenvolupament del Pla.

La Muntanyeta es troba a la part alta de Can Sant Joan, entre el carrer Bateria i el Mirador de les Cultures. Hi viuen a l'entorn de 1.700 persones, en habitatges que, en molts casos, no es troben en bones condicions, en carrers de fort pendent, estrets, que es van construir, sense seguir un planejament ordenat, a partir de la segona meitat del segle XX.

No hay comentarios: