domingo, 4 de abril de 2010

Montcada: L'ACA concedeix 320.000 euros a l'Ajuntament per connectar Gallecs i Reixac a la xarxa d'abastament d'aigua potable.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha concedit dues subvencions, de 231.914,83 i 88.323,05 euros, per connectar a la xarxa de distribució d'aigua potable les llars ubicades a la urbanització Estany de Gallecs i a Sant Pere de Reixac, a la Serralada de Marina.
Actualment aquests dos nuclis de població s'abasten d'aigua procedent de pous, però que, segons les anàlisis realitzades, tenen mancances en relació amb els criteris de qualitat que exigeix l'Agència de Protecció de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Els ajuts concedits representen la totalitat de la subvenció sol·licitada per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, la màxima possible a concedir, que ha comptat amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona (Agbar), i cobreix el 80% del cost total de les obres necessàries per fer arribar l'aigua potable a ambdues urbanitzacions: 287.684,58 euros en el cas d'Estany de Gallecs, i 110.403,78 euros en el de Reixac.

No hay comentarios: