domingo, 18 de abril de 2010

Mireia Manzano, guanyadora de la sisena edició del Premi Microrelats El Basar


Mireia Manzano, de Barcelona, ha guanyat el sisè Premi de Microrelats El Basar, que convoca Montcada Comunicació i està valorat en 2.000 euros, amb El cangrejo, un relat sobre la confusió que comporten les situacions d'estrès.

El veredicte es va fer públic ahir a la nit en el marc d'un sopar literari celebrat al restaurant Sant Lluc.

L'obra guanyadora descriu un dia qualsevol en la vida d'una persona, amb la peculiaritat que les accions se succeeixen a l'inrevés, amb la intenció de demostrar la confusió d'algú que es veu arrossegat per l'estrès i no sap on va.

Els finalistes del certamen han estat: Reloj de arena, de César Romero (Sevilla); Crits de guix, de Sebastià Munar (Mallorca); El perro antropomorfo, de Patrícia Díaz (Barcelona), Transsubstanciació, de Montse Gallés (Barcelona) i El doble, de Juan Fueyo (Houston, Texas). Enguany, el certamen ha batut el seu rècord de participació, amb 1.400 obres d'autors d'arreu de Catalunya, l'Estat espanyol i de països d'arreu del món, especialment de l'Amèrica Llatina. La vida, la mort, la pèrdua, l'amor i la violència són les temàtiques predominants dels microrelats presentats.
Montcada.cat

No hay comentarios: