lunes, 19 de enero de 2009

projecte guanyador per a la construcció de la futura residència i centre de dia

Imagen virtual del proyecto ganador.
S'ha presentat aquest matí a la plataforma per la residència de la gent gran el projecte guanyador per a la construcció de la residència i centre de dia a La Rasa (Mas Rampinyo).

Un total de 54 empreses es van presentar al concurs d’idees, de les quals la proposta guanyadora ha estat la presentada per Batllori i Trepat arquitectes.
Per a l’adjudicació del projecte, el Consorci de Serveis d’Atenció a la Dependència de Montcada i Reixac, organisme encarregat l’equipament, va valorar principalment la solució arquitectònica, funcionalitat, flexibilitat i sostenibilitat del projecte.

La regidora de Salut Pública, M. Carmen González, ha afirmat que “hem valorat molt positivament la proposta guanyadora principalment per la bona orientació de l’edifici, la lluminositat i la distribució de les plantes, molt pràctiques i còmodes per a les persones que hauran de treballar a l’equipament”.

La residència disposarà de 140 places d’internament, amb diferents modalitats, com la residència assistida i/o el servei d’acolliment i descàrrega familiar; i 50 places de centre de dia per a persones grans amb dependència.

El Consorci de Serveis d’Atenció a la Dependència de Montcada i Reixac s’encarregarà de gestionar no només la futura residència i centre de dia, sinó també l’atenció domiciliària i, en general, els serveis relacionats amb l’atenció a les persones amb dependència.

La regidora ha avançat que en els propers mesos hi haurà una votació popular per donar-li nom.

No hay comentarios: