lunes, 19 de enero de 2009

L’Ajuntament oferirà un servei d’atenció jurídica a les dones víctimes de la violència masclista

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar a la darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat dimarts 13 de gener, un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’advocats de Sabadell per oferir un servei d’assessorament integral a les dones del municipi que hagin demanat assistència i necessitin ajuda en matèries jurídiques, com ara, civils, penals, laborals i/o d’estrangeria.

El servei d’atenció es portarà a terme a les dependències de l’Oficina d’Atenció a la Dona a la Casa de la Vila (C. Domènec Fins, 15) els tres primers dimarts de cada mes de 16 a 18 hores. Els lletrats de les diferents especialitats assessoraran les dones en tot allò que li plantegin relatiu a la seva situació de maltractament o de desigualtat. L’Ajuntament de Montcada i Reixac abonarà al Col·legi d’advocats de Sabadell 2.634 euros per la prestació d’aquest servei durant el 2009.

Tanmateix, mitjançant aquest conveni un representant del Col·legi participarà a la Comissió de seguiment del protocol de violència contra les dones a Montcada i Reixac oferint assessorament a aquest col·lectiu.

No hay comentarios: