jueves, 8 de enero de 2009

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE U.E. SAN JUAN AT. de MONTCADA I FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME


Aquesta col·laboració s’emmarca i respon a la voluntat de U.E. San Juan At. De Montcada de fomentar la RESPONSABILITAT SOCIAL envers Projecte Home, ONG que promou la dignitat i l’autonomia de les persones, dedicada a la prevenció i tractament de les drogodependències a Catalunya.

Per tal d’apropar la tasca de Projecte Home i de donar-hi suport, la col·laboració es defineix per unes accions que es descriuen de la següent manera:

1. Les samarretes dels jugadors de l’equip de futbol de U.E. San Juan At. De Montcada lluiran el logotip de Projecte Home.

2. U.E. San Juan At. De Montcada permetrà dipositar a les instal·lacions del club materials de difusió escrita de Projecte Home.

3. S’organitzarà un partit de futbol entre jugadors de U.E. San Juan At. De Montcada i persones en tractament, familiars i treballadors de Projecte Home.

4. La recaptació d’un partit de futbol de U.E. San Juan At. De Montcada es donarà a Projecte Home.

5. Es realitzarà una visita programada a Projecte Home per a jugadors, socis i treballadors de U.E. San Juan At. De Montcada.

6. U. E. San Juan At. De Montcada destinarà un número per determinar de carnets de soci per a persones en tractament de Projecte Home per a poder presenciar els partits de futbol.

No hay comentarios: