viernes, 19 de junio de 2009

Desviació del trànsit a la plaça Espanya durant juliol i agost

.
.
Si quieres ver la imagen en grande, clica en ella.
A partir del proper 25 de juny les obres dels laterals de la C17 afectaran el trànsit en tots dos sentits de circulació entre les futures rotondes de la plaça d’Espanya i del carrer Castelló. L’asfaltat de la carretera i l’arranjament de les voreres obligaran als vehicles a transitar per només un carril als carrers Ferrer i Guàrdia i Pla de Matabous.

La principal afectació del trànsit, en sentit Barcelona, es produirà al tram de carretera entre el carrer del Sol i el carrer Carrerada que quedarà tallat al trànsit els mesos de juliol i agost. El trànsit de vehicles es desviarà pel carrer del Sol, l’avinguda Catalunya i el carrer Carrerada fins al pas sota el pont de la línia de Vic, on retornarà al lateral de la C17. Amb aquesta actuació, els carrers Sant Tomàs, Anselm Clavé i Santa Fe passaran de doble sentit i d’ús exclusiu per als veïns i veïnes.

Per tal d’evitar molèsties als veïns i veïnes els camions tindran prohibit l’accés a l’interior del barri. El trànsit pesat, procedent de Granollers, que es dirigeixi als polígons industrials Molí d’en Bisbe, Foinvasa, Can Tapioles, La Granja i La Ferreria no es desviarà pel lateral de la nacional (carrer Ferrer i Guàrdia) i continuarà per l’interior del túnel fins arribar a la cruïlla que hi ha ubicada a 1.500 metres de distància (a l’alçada de l’empresa Cemarska) on faran el canvi de sentit. L’accés als polígons es farà pel nou nus de connexions que s’ha construït entre el riu Ripoll i la línia de ferrocarril de Vic.

Les parades dels autobusos 96 i Sagalés al carrer Anselm Clavé quedaran anul·lades. D’altra banda, les obres d’adequació del lateral de la C17, en sentit Vic, afectaran una part de la rotonda de la plaça Espanya. La previsió de l’empresa Corsán-Corviam, adjudicatària de les obres, és que a partir del setembre els vehicles ja puguin circular pel lateral de la nacional en el tram comprès entre els carrers Santa Fe i Carrerada.

Pel que fa a la rotonda del carrer Castelló es posarà en funcionament aquesta tarda i connectarà els barris de Pla d’en Coll i Mas Rampinyo en els dos sentits de circulació. Fins ara només es podia accedir des del polígon industrial Pla d’en Coll al lateral de la C17 (carrer Ferrer i Guàrdia) en sentit Barcelona.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Se nota,el de Urbanismo lee esta web.

Mirese como en su dia estaba proyectada la Pza.España y como la harán ahora ¿son reformados verdad hechos sobre la marcha bajo el consentimiento del de Urbanismo y de los profesionales tecnicos fieles "siwannas" de establisment politico local?.