lunes, 25 de enero de 2010

Cerdanyola: L'Ajuntament presenta dues al·legacions al projecte de declaració del Parc Natural de Collserola


Parc de Collserola Foto: Parc de Collserola Cerdanyola.info
L'Ajuntament presenta dues al·legacions al projecte de declaració del Parc Natural de Collserola
També l'associació Cerdanyola Via Verda, a través de la Plataforma Cívica en defensa de Collserolla, ha presentat tot un seguit d'al·legacions a un projecte que, segons l'entitat, arriba molt endarrerit.


L’Ajuntament de Cerdanyola ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de declaració del Parc Natural de la Serra de Collserola, tot i valorar satisfactòriament aquesta imminent declaració i els objectius que proposa el decret de la Generalitat de Catalunya.

El consistori, en una resolució signada per l’alcaldessa, Carme Carmona, manifesta que en la proposta “es recullen abastament els objectius municipals de delimitació del Parc Natural de Collserola; no obstant això, demana l’ajustament del límit del parc segons la cartografia més detallada de la que es disposa pel que fa al planejament urbanístic de l’ajuntament cerdanyolenc.

D’altra banda, també es reclama la inclusió en el projecte de tres espais de regulació especial de tipus 1 com a equipaments i portes d’accés al parc “amb objectius de dotacions ambientals, en l’eix de la Riera de Sant Cugat i amb coherència amb el projecte d’adequació del camí que està en execució. Aquests tres espais són: el sector A (format per Santa Maria de les Feixes, el Camí de Can Codina i Can Catà-Masia Canaletes), el sector B (integrat per Can Coll, Montflorit i carretera Flor de Maig-Can Cerdà) i el sector C (integrat per Via Verda, Can Codonyers, Can Fatjó i Can Costa).

No hay comentarios: