jueves, 21 de enero de 2010

Cerdanyola: Gaspar Hernández obre aquesta tarda el Cafè amb Lletres del 2010

El periodista Gaspar Hernández, director i conductor del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure” obre aquest vespre la nova temporada del Cafè amb lletres. Joan Sola, Emili Teixidor o Sílvia Soler seran alguns dels noms d'aquesta temporada al cicle literari.

Gaspar Hernández conversarà amb el públic assistent sobre la novel·la El silenci (Destino : 2009) premi Josep Pla 2009, i L'ofici de viure bé (Columna : 2009), basat en el programa radiofònic que emet Catalunya Ràdio. La sessió s'iniciarà a les 18.30 hores al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC-Can Domènech).
El silenci es tracta d’una novel·la sobre l’immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits. La història se situa en una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada. Per la seva banda, L’Ofici de viure bé conté eines útils per millorar la salut emocional, en una època en què l’estrès, l'ansietat i la depressió són la segona causa de baixa laboral a Catalunya. Segons l'autor "la felicitat és una conquesta, i va de la mà d'un treball personal.
No es tracta de descobrir nous paisatges, sinó de contemplar paisatges coneguts amb ulls nous". Les properes sessions es faran el 18 de febrer, amb Joan Solà, qui parlarà d’”El compromís dels ciutadans amb la llengua”. El 18 de març Emili Teixidor presentarà el llibre Pa negre. El 15 d’abril Iolanda Batallé portarà al Cafè amb lletres la seva obra La memòria de les formigues. El 20 de maig, doble sessió amb Àlex Rovira, amb La bona crisi. Reinventar-se a si mateix: la revolució de la consciència i Jordi Pigem, amb Bona crisi.
Cap a un món postmaterialista. El 17 de juny es tancarà la temporada amb Sílvia Soler i la presentació de la seva obra Petons de diumenge.
El Cafè amb lletres és una iniciativa de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola que compta amb la col·laboració dels escriptors Isidre Grau, Miquel Sánchez, la Biblioteca Ca n'Altimira i la Llibreria L'Aranya.
El Cafè amb lletres es fa al Museu d'Art de Cerdanyola, Can Domènech, carrer de Sant Martí, 88. Cerdanyola.info

No hay comentarios: