viernes, 22 de enero de 2010

Cerdanyola: La senyalització del territori CIT i la creació de la plataforma digital Cerdanyola Oberta, seleccionats per als Fons Feder

La senyalització del territori Catalonia Innovation Triangle (CIT) i la creació de la plataforma digital Cerdanyola Oberta han estat els dos projectes seleccionats per Generalitat i Diputació per rebre subvencions procedents dels fons FEDER.

El fons FEDER cogestionats per les dues administracions van destinats a actuacions en l’àmbit local encaminades a millorar les condicions dels polígons d’activitat econòmica i encaminades al foment de la societat del coneixement.
El projecte per millorar la senyalització del territori Catalonia Innovation Triangle (CIT) (format pels municipis de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès) i més concretament dels seus Polígons d’Activitat Econòmica, afavorirà la mobilitat i l’accessibilitat dels propis Polígons i també es crearà una imatge de marca i promoció del territori. En el marc del projecte es durà un Pla de Senyalització i es crearà una plataforma digital de senyalització i promoció del CIT.

L’altre projecte aprovat consisteix en la creació de la plataforma digital Cerdanyola Oberta. Les diferents funcionalitats de la plataforma estan especialment dissenyades per a fomentar la cooperació i la iniciativa empresarial, impulsar les activitats innovadores, donar serveis de formació qualificada i crear ocupació.

La plataforma digital permetrà l’assessorament i acompanyament a les persones emprenedores i empreses amb projecció global; oferir eines per a la cooperació empresarial i networking; donar suport en el procés de recerca de socis per a projectes d’R+D+I; i un llarg etcètera.

La taxa de cofinançament del FEDER per als projectes seleccionats en el marc d’aquest convocatòria és del 50% de la despesa subvencionable.

La Diputació de Barcelona atorgarà, a més, un ajut complementari corresponent al 25% de la despesa subvencionable.

Tot plegat suposa una subvenció del 75% de la despesa subvencionable assignada a l’operació.

No hay comentarios: