jueves, 14 de enero de 2010

Cerdanyola: El nou govern municipal serà el gran protagonista del primer Ple de l'Ajuntament d'aquest 2010 que es farà aquesta tarda.

El pas d'Antonio González del grup popular a ser regidor no adscrit és altra de les notícies polítiques destacades d'una sessió plenària que recupera l'ajornada el mes passat.

La formació del nou govern municipal entre Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Convergència i Unió (CiU), la distribució de responsabilitats entres els seus 13 regidors i el nomenament dels càrrecs directius de l'Ajuntament serà tema protagonista del Ple.
L'alcadessa, Carme Carmona, informarà a la resta del Consistori de les resolucions que han conformat el nou govern, entre elles que la la Junta de Govern està formada per 6 tinents d'alcaldia: Consol Pla, que és també portaveu del govern, José Miguel Moreno, Laura Martínez, Alfons Escoda, Francisco Ortiz i Josep Tarrès, que substituiran per aquest ordre l'alcaldessa en cas d'absència, mentre els altres 5 regidors del govern tindran regidories delegades.
Una altra de les informacions serà sobre l'estructuració del govern en 5 grans àrees: Alcaldia-Presidència, Atenció a les Persones i Benestar Social, d'Urbanisme i Medi Ambient, de Finances, Serveis Econòmics i Desenvolupament Econòmic Local i d'Espai Públic i Seguretat Ciutadana.
El nou govern crea quatre comissions informatives: Alcaldia-Presidència i Assumptes econòmics, Urbanisme i Medi ambient, Atenció a les persones i Benestar social, i Espai públic i Seguretat Ciutadana.
Altres modificacions obligades passen per la participació dels regidors als diferents Consells Municipals i als organismes supramunicipals com els consorcis i entitats comarcals o metropolitans o els de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) o de l'alcaldessa en organismes on participa l'Ajuntament com el Parc Tecnològic del Vallès o Ferrocarrils de la Generalitat. Cerdanyola.info

No hay comentarios: