lunes, 22 de septiembre de 2008

U.E. Barbera 77 - Valentine Montcada 75


Gran partit el del sènior en aquesta primera jornada. Malgrat la derrota, els jugadorsdel Valentine Montcada van plantar cara a un dels màxims aspirants al´ascens.
Aquest equip format per jugadors provinents del sènior b, del junior i amb les incorporacions de Raul Ortega i Unai Abrisqueta del sènior eba va fer un joc ràpid en atac i molt intens en defensa propiciant el marcador favorable als montcadencs al llarg de la major part del partit.
Només en els minuts finals la major experiència del rival va fer decantar el partit al seu favor.
Els jugadors de Miguel Angel Corton ens faran gaudir del bàsquet durant aquesta temporada, van demostrar ser un equip amb majúscules, treballador i seriós a la pista.
Cal continuar amb el treball i l´esforç diari i els resultats arribaran.
El proper diumenge 28 de setembre a les 17 hores tindrà lloc la presentació oficial dels equips del Club al Pavelló Miquel Poblet. Després d´aquest acte es disputarà elpartit sènior Valentine Montcada - Sant Quirze B.C.Festa del Sènior. El divendres 26 de setembre a les 23 hores es celebrarà la Festa del Sènior a la Discoteca Cactus.Aquest serà el segon any que celebrem aquesta festa i en la mateixa aprofitarem per presentar tot el cos tècnic de la nostra entitat : entrenadors, director tècnic,preparador físic, delegat, etc.
La Junta Directiva vol aprofitar per convidar a tota la població en general a participar tant de la presentació com de la Festa del Sènior.

No hay comentarios: