miércoles, 24 de septiembre de 2008

CONCURS FOTOGRÀFIC VALLES NATURAL


La sala d'exposicions de la Casa de la Vila de Montcada i Reixac (C. Major, 32) acollirà fins el 5 d'octubre una exposició itinerant de les imatges participants a la quarta edició del Concurs Fotogràfic Vallès Natural, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.
En aquesta quarta edició del Concurs s'hi han presentat 184 fotografies de 74 autors diferents. El guanyador va ser José Ángel Arroyos Palomar amb la fotografia "Llum màgica", una imatge del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt; el segon premi va anar a parar a Agnès Güell Fàbregas amb la imatge "De quan nevava a la Mola I" i el tercer per a Josep Ponsa Vilatersana amb "Hivern a Santiga".

El recorregut de l'exposició es va encetar a Castellar del Vallès, el 10 de març, i acabarà el 31 d'octubre a Ripollet, després de recórrer 16 municipis de la comarca. A Montcada i Reixac es podrà veure a la Casa de la Vila de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores i de 17 a 21 hores; dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h i diumenge, de 11 a 14h.
Foto: Pepe Martínez

No hay comentarios: