viernes, 12 de septiembre de 2008

30 ANIVERSARI de Convergencia Democrática de Catalunya



Convergencia Democrática de Catalunya ha celebrado su 30 aniversario, con varios actos en nuestro municipio.

Comenzaron con una cantada de habaneras en la plaza de la Iglesia a cargo del grupo local L'espingari, que entre otras cantó y deleitó a los asistentes con la havanera "Montcada" de Elisa Riera.

Joan Maresma, Secretario de Convergencia en Montcada se dirigió a los presentes reafirmando el compromiso de CIU con la ciudadanía de Montcada.

"Convergència Democràtica de Catalunya a Montcada celebra els primers 30 anys. Hem volgut servir als montcadencs i montcadenques des de la coherència, des de la sinceritat, des de la responsabilitat, en definitiva amb sentit comú. No s’haurà sentit des de CDC ni la prometença frívola, ni un llenguatge barroer, ni la desqualificació de l’adversari.

Des de fa 8 anys estem al govern municipal. Fem ciutat, sumant i no restant, amb plantejaments de construcció, d’il·lusió i de confiança. Assumint els problemes dels nostres conciutadans i oferint les solucions possibles i lligades a la nostra pròpia manera de ser.

Convergència vol garantir un futur on la bona educació, el civisme, els valors, no siguin coses del passat. I ens sentim responsables i exercirem aquesta responsabilitat, allí on hi hagi possibilitat de difondre aquests valors que d’altra banda han acompanyat la història del nostre país al llarg d’aquests 30 anys. "


A hora temprana del día 11 subieron al Turó de Moia donde se hizó la senyera y se cantó Els Segadors, para posteriormente asistir al acto institucional de conmemoración de la Diada de Catalunya y finalmente acabar en una comida en el Pabellón Elvira Cuiás, donde se contó con la asistencia de militantes de CDC de Cerdanyola y Ripollet, así como la del Secretario General de CDC, Felip Puig, que se dirigió a los asistentes arremitiendo contra el tripartito que gobierna la Generalitat de Catalunya.
Fotos: Pepe Martínez

No hay comentarios: