viernes, 26 de septiembre de 2008

Obert el termini de sol·licitud dels 27 pisos protegits de la Fundació Mediterrània


El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar les bases per a l’adjudicació dels 27 habitatges amb protecció oficial que la Fundació Mediterrània construeix a Mas Duran (C. Consell de Cent, 41-43), que se sortejaran en un acte públic el 21 de novembre.

Els interessats a adquirir algun dels pisos hauran de recollir una sol·licitud a l’empresa municipal Montcada Òptima, SA (a la segona planta de l’Ajuntament) i lliurar-la degudament omplerta juntament amb la documentació necessària, fins al 27 d’octubre, els dies laborables, de 9 a 14 hores.

Entre els requisits indispensables hi ha: estar empadronat o haver-ho estat a Montcada i Reixac durant 6 anys consecutius, així com en el moment d’aprovació de les bases; no ser propietari ni copropietari de cap altre habitatge; acreditar uns ingressos iguals o inferiors a 5,5 vegades l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM), ponderats en funció dels membres que componen la unitat familiar o de convivència. És a dir, 51.250 euros anuals per a una persona; 52.836,29 per a dues; 55.108,82 per a tres; 58.240 per a quatre; i 61.748 euros per a unitats familiars o de convivència de cinc o més persones.

Dels 27 habitatges, 26 tenen dues o tres habitacions, i un, destinat exclusivament a famílies nombroses, en té quatre. Tots ells porten associada una plaça d’aparcament. El preu mig, incloent l’IVA i l’aparcament, se situa en torn als 180.000 euros, variant en funció del tamany (la mitjana és de 76 m2).

Les obres de la promoció està previst que s’enllesteixin a l’estiu del 2009.


Foto: Dpto. de Premsa Ayuntament de Montcada i Reixac

No hay comentarios: