lunes, 1 de septiembre de 2008

L'Adif renovarà el pas per a vianants a l'estació de Mas Rampinyo



La Direcció Executiva de Manteniment d'Infraestructura de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) s'ha compromès a renovar properament el pas de vianants que comunica les andanes de l'estació de tren de Montcada i Reixac - Ripollet, al barri de Mas Rampinyo.

Així li ho ha comunicat el gerent de Manteniment de l'Adif, César Fanjul, a l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, mitjançant una carta que respon les nombroses queixes de l'Ajuntament, per escrit i acompanyades amb documentació gràfica, pel mal estat del pas i la perillositat que comporta, especialment per a les persones amb problemes de mobilitat i les que porten cotxets de nadó o carrets de la compra.

El passat mes de juny l'alcalde i el regidor de Serveis Municipals i Manteniment, Sergio Hermoso, es van reunir amb el director de Rodalies Renfe a Barcelona, Miguel Ángel Remacha, i tècnics de l'Adif a l'estació de Mas Rampinyo, per parlar sobre les millores necessàries. Posteriorment, Arrizabalaga va reiterar per escrit la urgència de les obres, així com les molèsties que generen al veïnat els treballs nocturns de renovació de la catenària que s'estan duent a terme a la línia Barcelona - Vic.

Fanjul ha garantit l'arranjament, en dates properes, del pas per a vianants i ha pres nota de les molèsties que provoquen les obres de substitució de la catenària per estudiar les mesures correctores a aplicar.

"Des de l'Ajuntament hem denunciat repetidament una situació que requeria una solució urgent i per fi hem aconseguit un compromís ferm de l'Adif", ha assenyalat Arrizabalaga.

No hay comentarios: