miércoles, 3 de marzo de 2010

Ripollet: Maten un home al seu taller i calen foc al local per destruir proves.

El Punt.cat 03/03/10 02:00 - Ripollet -
Maten un home al seu taller i calen foc al local per destruir proves.

Els bombers van trobar el cos de la víctima, que tenia ferides al cap, quan extingien l'incendi
del propietari d'un taller mecànic de Ripollet (Vallès Occidental), que va ser trobat sense vida al seu negoci dissabte passat. La macabra troballa la van fer els bombers, que es van desplaçar al local després que els veïns els van alertar que s'hi havia produït un incendi.

L'autòpsia ha confirmat que la víctima, que residia a Barberà del Vallès, va morir de manera violenta. De fet, segons fonts properes al cas, l'home tenia diverses ferides al cap, i tot indica que la persona o les persones que van posar fi a la seva vida van calar foc al taller per destruir proves. Els Mossos no descarten cap hipòtesi.

Faltaven deu minuts per a les onze del matí de dissabte quan els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís que s'havia produït un incendi en un taller situat al número 18 del carrer de la Lluna, a Ripollet. Vuit dotacions van dirigir-se al local, dedicat a la fabricació de peces metàl·liques, on van descobrir el cos sense vida del propietari del negoci. Una hora després, els bombers donaven per extingit el foc, que només va cremar alguns prestatges i paperassa. Arran de la macabra troballa, el cas va quedar en mans dels Mossos i del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que van quedar en espera que el forense determinés les causes de la mort del propietari del taller.

L'autòpsia ha permès confirmar finalment que la víctima va morir de manera violenta; segons fonts properes al cas, l'home tenia ferides al cap i els pantalons abaixats.

Els veïns del carrer de la Lluna, que van alertar els bombers de l'incendi, encara es mostraven ahir sorpresos pel fet que els bombers haguessin trobat mort el propietari del taller, que vivia a Barberà del Vallès. Segons van explicar, l'activitat del negoci havia anat de baixa en els darrers mesos, i això havia obligat a reduir-hi el nombre d'empleats. Alguns veïns asseguraven ahir que dissabte al matí van sentir uns trets i que, poc després, van veure com començava a sortir fum del local. D'altres, però, mantenien que la víctima havia rebut un fort cop al cap.

Pel que fa al mòbil del crim, els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi, i tot indica que la persona o les persones que van posar fi a la vida de la víctima van calar foc al taller per destruir proves.

El jutjat de Cerdanyola del Vallès que investiga el cas ha decretat el secret de sumari.

No hay comentarios: