jueves, 18 de marzo de 2010

Cerdanyola: L'autobús amb les copes aconseguides per FC Barcelona s'instal•larà a la plaça de l'Abat Oliba

Tots els aficionats i aficionades que vulguin es podran visitar el Bus de Campions 2009 del FC Barcelona i fotografiar-se amb cinc de les sis copes aconseguides.

L’únic trofeu que falta és el del Mundial de Clubs i no està exposada perquè la FIFA no autoritza a fer cap rèplica de la copa.

La rua-exposició amb les cinc copes va partit del Camp Nou el passat 30 de desembre i té la intenció de passar per un total de 110 poblacions abans del 4 d’abril quan el bus retorni al mateix escenari coincidint amb el partit de Lliga de la jornada 30 que enfrontarà al FC Barcelona i l’Athletic Club de Bilbao.

Fins el moment el Bus Campions 2009 ha visitat 79 municipis i demà a la tarda li tocarà el torn a Cerdanyola. Al matí l’atobús, l’interior del qual ha estat dissenyat per a l’ocasió, estarà al matí a Mollet del Vallès i es desplaçarà fins a Cerdanyola a la tarda. Les copes es podran visitar entre les 17h i les 21h a la plaça de l’Abat Oliba. El tour continuarà pel Vallès els pròxims dies passant per Rubí (19 de març de 10h a 14h), Terrassa (19 de març de 17h a 21h), Sabadell (20 de març matí) i Sant Cugat (20 de març tarda).

Amb el Bus de Campions, el FC Barcelona vol que tots els aficionats i aficionades participin dels èxits alhora que celebren els 110 anys d’història.
Cerdanyola.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

quina merda!, jo volia veure les 6 copes ara nomes n'hi ha 5 ^^ be no pasa res els perdonem XD