miércoles, 3 de marzo de 2010

Cerdanyola: El Campionat d’Espanya 1/8 de ràdiocontrol dóna el tret de sortida.

Joaquim Dubà, Fèlix Riba, regidor de Promoció de l'Esport, i José Luís Bretcha
Foto: JR Urbano Cerdanyola.info

El Campionat d’Espanya 1/8 de ràdiocontrol dóna el tret de sortida a Cerdanyola
Després de cinc anys, Cerdanyola tornarà a acollir una prova del Campionat d’Espanya de cotxes de ràdiocontrol d’escala 1/8. Uns 50 pilots arribats de diferents punts de l’Estatal es reuniran al Circuit Municipal de Ràdiocontrol de Cerdanyola entre el divendres i el diumenge pròxims.

Joaquim Villegas, Néstor Aguilar i Vicente García seran la representació local en la primera prova del Campionat d’Espanya de cotxes de ràdiocontrol d’escala 1/8. València, Saragossa i Madrid seran la resta de seus del campionat de la F1 del ràdiocontrol. En la recta de 70 metres del circuit cerdanyolenc els petits cotxes passaran de zero a 80 km/h.

Joaquim Dubà, president del Cerdanyola Model Car, comentava durant la presentació de la prova l’espectacularitat de les curses per la rapidesa dels cotxes, que prenen la sortida pel sistema Lemans” (en línia).

El Campionat d’Espanya prendrà la sortida a Cerdanyola gràcies a l’organització del club local Cerdanyola Model Car. El divendres 5 de març i el dissabte 6 al matí seran entrenaments lliures, el dissabte a la tarda es disputaran les classificatòries i el diumenge 7 de març, a partir de les 9h, tindran lloc les semifinals i la final està programa per les 13.30h. José Luís Bretcha, delegat de la ‘Asociación Espanyol de Coches a Ràdiocontrol’, espera una participació d’uns cinquanta pilots ja que “la crisi també afecta al sector i estem experimentant un descens de participació general”.

El Campionat d’Espanya 1/8 pista de cotxes a ràdiocontrol està format per quatre proves i puntuen les tres millors actuacions de cara a la classificació general.

No hay comentarios: