jueves, 28 de agosto de 2008

Seleccionades les 5 millors propostes per a la construcció de la residència i centre de dia

El Consorci de Serveis d’Atenció a la Dependència de Montcada i Reixac va preseleccionar ahir les cinc millors propostes presentades al concurs d’idees per a la construcció de la futura residència i centre de dia a Montcada i Reixac, a La Rasa (Mas Rampinyo). La regidora de Salut i Serveis Socials de l’Ajuntament, M. Carmen González, i la tècnica municipal Marta Bunyesch van formar part del jurat.

Un total de 54 empreses es van presentar al concurs, de les quals van sortit preseleccionades cinc, segons els criteris assenyalats en el plec de condicions. Aquestes són: Enrique Riera arquitectos, Lks Stidio, Codina Prat Valls i arquitectes associats, Batllori & Trepat arquitectes i Ite: Florencio Soto - Isabel Ramos Arquitectos. Els cinc equips hauran de fer ara una proposta del centre per a finals d’octubre, d’on sortirà el treball guanyador.

La residència disposarà de 140 places d’internament, amb diferents modalitats, com la residència assistida i/o el servei d’acolliment i descàrrega familiar; i 50 places de centre de dia per a persones grans amb dependència.

El Consorci de Serveis d’Atenció a la Dependència de Montcada i Reixac s’encarregarà de gestionar no només la futura residència i centre de dia, sinó també l’atenció domiciliària i, en general, els serveis relacionats amb l’atenció a les persones amb dependència.

No hay comentarios: