jueves, 28 de agosto de 2008

Conveni per a l’enfortiment de l’Associació de Municipis de Cayaguanca, a El Salvador

L’Ajuntament de Montcada i Reixac col·laborarà amb la Diputació de Barcelona, per mitjà de la signatura d’un conveni, en la realització d’un projecte que té com a objectiu enfortir l’Associació de Municipis de Cayaguanca, a El Salvador.

Com a fruit d’aquesta col·laboració, el Consistori aportarà 16.965 euros a aquest projecte, presentat per l’entitat Tazumal Catalunya Centreamèrica i el Centre de Capacitació per al Desenvolupament (CECADE), el qual es desenvoluparà en tres anys.

Durant el viatge institucional que van realitzar la primera quinzena de juliol a El Salvador i Nicaragua, l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d’Integració, Cooperació i Solidaritat, Carlos Guijarro van mantenir reunions amb representants polítics de la zona per tractar sobre aquest projecte. Guijarro ha recordat que “des de l’Ajuntament donem suport constant a projectes de desenvolupament i cooperació a El Salvador i Nicaragua, tenint molt present l’agermanament que manté Montcada i Reixac amb dos municipis que pertanyen respectivament a aquests països, Nahulingo i La Paz Centro
”.

No hay comentarios: