lunes, 25 de agosto de 2008

El Club Unió Escacs Montcada aconsegueix l’ascens a la màxima categoria estatal

El club Unió Escacs Montcada (UEM), ha aconseguit l’ascens al CECLUB de Divisió d’honor al haver-se proclamat sot-campió al Campionat de Primera Divisió Grup I amb 17.5 punts, mig punt menys que el primer classificat, L’Unió Gracienca d’Escacs.

Al torneig, disputat del 13 al 17 d’agost a Lleida, van participar un total de 32 equips de tot l’estat. L’equip montcadencs, format per Salvador del Río, Marc Narciso, Alexander Cuartas i Radek Kalod, va guanyar quatre de les 6 rondes disputades. El Club va començar el torneig imposant-se per 0-4 al Real Club Regatas (Alacant). Els enfrontaments a la segona i tercera ronda contra el Cerdanyola i la Unió Gracienca d’Escacs, respectivament, va acabar 2-2.

A les tres últimes rondes els montcadencs van aconseguir vèncer al Club Escacs Lleida, amfitrions i tercers en el rànking, per un 3,5-0,5 i al Equigoma CSC (Àvila) i Iretza-Gros B (Donostia) per 3-1