jueves, 24 de julio de 2008

Convocat el concurs d'idees de l'Hospital Ernest Lluch


La Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac ha convocat el concurs d'idees del qual sortirà la proposta guanyadora a la qual el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya encarregarà el projecte de l'Hospital Ernest Lluch, que es construirà als terrenys de l'antiga fàbrica Redosa, a Montcada i Reixac.

El concurs constarà de dues fases: una primera en què el jurat qualificador, integrat pel president de la Mancomunitat, un arquitecte dels ajuntaments convocants, dos arquitectes del Servei Català de la Salut (CatSalut), el gerent d'infraestructures d'aquest organisme i un representant de la Regió Sanitària de Barcelona, seleccionarà les cinc millors propostes; i una segona fase, en què (amb la incorporació al jurat d'un arquitecte designat pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya) s'escollirà la guanyadora.

Les quatre propostes finalistes rebran una compensació econòmica de 29.000 euros, mentre que a l'equip vencedor se li encarregarà la redacció del projecte de l'hospital per valor de 4.537.308,77 euros.

Els interessats a participar en el concurs tenen temps de presentar les seves propostes, al registre de la Mancomunitat, fins al 30 de setembre de 2008. L'adjudicació definitiva del contracte, un cop superats tots els tràmits, es preveu que pugui produir-se al febrer de 2009.

Foto: Alcaldes de lEs tres poblacions