martes, 5 de octubre de 2010

La tuneladora no vincula los proyectos del AVE y del Soterrament de la línea de Port Bou

http://www.laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/2202/T/adif-adjudica-empresa-idom-projecte-soterrament-linia-tren-franca.htm

Adif adjudica a l'empresa Idom el projecte de soterrament de la línia de tren de França
La tuneladora que es farà servir per a les obres de la Línia d’Alta Velocitat també s’utilitzarà en el soterrament del tren de França
A la reunió amb Adif es va avançar que la tuneladora que es farà servir per a les obres de la Línia d’Alta Velocitat, que a hores d’ara està a Alemanya, també s’utilitzarà en el soterrament del tren de França. Una vegada adjudicada la redacció del projecte de soterrament total, l’empresa Idom disposa de 28 mesos com a màxim per elaborar el pla, que també ha d’incorporar un estudi d’impacte ambiental. La redacció del projecte té un cost proper al milió i mig d’euros.
16/10/2007
5 visites


La Veu en Octubre del 2007 avanzó que la tuneladora que se utiliza para las obras del AVE se haría servir para el soterrament de la línea de Port-Bou, cosa que ayer en la asamblea informativa de la Plataforma Tracte Just a la insistencia por parte de algún asistente de hacer fuerza para que la tuneladora no se fuera de Montcada para presionar al Ministerio, varios de los diputados asistentes hicieron notar que ambos proyectos están desvinculados entre sí y que cuando se adjudique el proyecto no tiene porqué ser a la misma empresa que está realizando las obras del AVE.
Si la empresa propietaria de la tuneladora resulta agraciada con la adjudicación (cuando se haga), es posible que la tuneladora ya no esté en Montcada o esté en desuso.
Ver video de Mirame sobre la puesta en marcha de la tuneladora:
http://montcadamirame.blogspot.com/2009/04/puesta-en-marcha-de-la-tuneladora.html


No hay comentarios: